98211953_244480023284081_102628924719733

Wie ben ik

Mijn naam is Kim en wil graag jou helpen je eigen leven weer te leiden zoals jij dit wilt, met ruimte in je hoofd en hart.

Ik ben inmiddels 20 jaar getrouwd met de liefste en lastigste man van de wereld, iemand die mij scherp houdt, een spiegel voorhoudt en onvoorwaardelijk naast mij staat.

Moeder van twee prachtige kinderen waar we lang op hebben moeten wachten. Drie honden, 3 katten,  8 landschildpadden en 2 paarden maken ons gezin compleet. Inmiddels ben ik 20 jaar werkzaam in de gezondheidszorg en ik heb gewerkt met meerdere doelgroepen, zowel individueel en in groepsverband.

Vooral mensen met forse multi problematiek trekt mijn interesse. Waarom ik mij geroepen voel om toch voor mij zelf te starten, buiten de veilige muren van een werkgever is dat het mij opviel is dat mensen in hokjes worden gezet, ze worden afgeschreven, opgegeven door instanties. Mensen worden gezien als de diagnose weergeeft, maar waar komt dit vandaan? Wat mij ook opviel is dat mensen met een stabiele kindertijd de grootste problematiek beter het hoofd konden bieden in tegenstelling tot hen die niet hadden. Het basisvertrouwen. In mijn zoektocht kwam ik uit bij CREF, wat bleek dit basis vertrouwen is wel degelijk te herstellen! Ik geloof in de mens, in de wilskracht en de zelf helende mogelijkheden. Immers, gezond ben je pas wanneer je lichamelijk, geestelijk en maatschappelijk gezond bent. Ik geloof niet in kapotte mensen. Dat tekent mij, ik vecht met je mee en kom op voor jou belangen zolang je dit zelf nog niet lukt.